Feeling free as a bird

Dit is een beetje een bibberig filmpje. Want op de fiets én aan het filmen. En niet zo goed in multitasken. Maar het gevoel wat ik wilde overbrengen is wel duidelijk toch? Gister was ik op de fiets naar mijn eigen workshop met alles in de fietstas en een eetbaar boeket op je stuur. Hoe fijn is dat. Fietsen. Kijken. Horen. Voelen. Kleuren. Wind. Bewegen. Natuur. En ook een beetje spannend want mijn eerste workshop. En nieuwsgierig. Kortom, het ultieme gevoel van: free as a bird.

Free as a bird dus. Het is iets wat ik spontaan altijd roep als ik me zo voel. En dat is vaak op de fiets. Vooral als ik met mijn hele hebben en houden dus tent en slaapzak en alles wat ik nodig heb met mijn liefje op de fiets stap om de wereld in te trekken: free as a bird.

Vogels komen veel voor in de volkskunst en i de Bijbel. Jezus zegt: De vogels zaaien niet, ze maaien niet, ze oogsten niet en toch blijven ze vliegen.” Voor Jezus zijn de vogels een metafoor voor zorgeloosheid.

Wat is jouw metafoor voor zorgeloosheid? Wanneer voel jij je optimaal vrij en happy? En hoe noem jij dit dan?

Laat een reactie achter